Land & water
Land en water

Land & water

Bij het team Land & Water hebben we één ding gemeen: we werken allemaal met aanstekelijk enthousiasme aan een mooi, veilig en duurzaam ingericht Nederland. We kennen het werkveld op ons duimpje. We spreken de taal. En omdat we goed kijken naar de belangen van alle betrokkenen, krijgen we dingen voor elkaar.

Het Nederlandse landschap is continu in beweging. Opgaven tussen stad en land, van overheden en particulieren vragen om ruimte en een gedragen aanpak. Tegelijkertijd vragen ontwikkelingen zoals de klimaatverandering, circulaire economie en de Omgevingswet om een nieuwe kijk op landgebruik en waterveiligheid. Participatie, integraliteit en samenwerking zijn essentieel om tot vitale resultaten te komen.

Ons effect is ook duurzaam

Wij maken voor elke opgave - samen met de opdrachtgever en hun partners - een duurzame aanpak. Daarbij gebruiken we verschillende methoden: project- proces- en programmamanagement, Verbindend Onderhandelen en omgevingsmanagement.

Wij brengen met alle betrokken partijen iets tot stand, waardoor er écht iets verandert. En het mooie: onze resultaten zijn ook houdbaar als we weer weg zijn.

Ook samen aan de slag?

Benieuwd hoe wij jouw idee voor Land & Water kunnen laten werken? Neem dan contact op met Hein van Middelaar

Kom jij jouw ideeën brengen in ons team? Solliciteer.

Cases

Bekijk alle cases

Klanten