Food
Food

Food

Wat er speelt in de foodsector? Technische innovaties, ketensamenwerking, internationale ontwikkelingen... Ook de maatschappelijke roep om verduurzaming is aan de orde van de dag. Wij kunnen je helpen bij zulke complexe opgaven.

Door versnellers in plaats van vertragers aan het roer te zetten, helpen we je bij snellere besluitvorming en bij de uitvoering van projecten in een organisatorisch complexe context. Denk bijvoorbeeld aan capaciteitsuitbreidingen, productintroducties, fusies, procesoptimalisaties en business start-ups met andere partijen.

Van pril idee tot praktijk

Onze stijl is ‘project-wise en food-aware’. Wij realiseren sámen met jou je projecten: van de prille ideevorming tot en met het het resultaat in de praktijk. Onze kracht zit in multi-partij projecten: we realiseren met meerdere publieke en private partijen gezamenlijk projecten.

Teamwork

Samen met opdrachtgevers gaan we aan de slag. We benutten de diverse expertise: als het nodig is, betrekken P2’ers ter plaatse collega’s voor hun capaciteiten en ervaring op het gebied van bijvoorbeeld coaching, project- en procesmanagement. Zo zetten we al onze talenten in voor het gewenste resultaat!

Ook samen aan de slag?

Benieuwd hoe wij jouw idee voor Food kunnen laten werken? Neem dan contact op met Marcel Goossens

 

Cases

Bekijk alle cases

Klanten