Gelukkige Stad
Stad

Gelukkige Stad

Het dagelijks leven van mensen speelt zich af in steden en dorpen. Kinderen gaan naar school, mensen naar hun werk, ondernemers maken plannen en jagen de lokale bedrijvigheid aan. Als er zorg nodig is, dan is dat ook lokaal georganiseerd. Deze thuisbasis verbeteren; daar komen wij elke dag ons bed voor uit!

We organiseren dit in Nederland allemaal zo goed mogelijk. Daar kunnen we trots op zijn. Niet in elk land kunnen kinderen naar school of is er toegang tot zorg. We zijn in al dat geregel en georganiseer alleen een beetje doorgeslagen. En zo krijgen we last van de regels en systemen die we zelf gecreëerd hebben. Met als resultaat dat inwoners, ondernemers en gemeente elkaar niet meer echt bereiken.

Humor helpt

We moeten weer terug naar de bedoeling. Daar helpt P2 inwoners, ondernemers, gemeenten en zorgorganisaties bij. Omdat wij daarin iets toe te voegen hebben. We werken met (com)passie en hebben onze kennis van project-, proces- en programmamanagement en verbindend onderhandelen in onze rugzak.

We hebben al heel wat ingewikkelde stedelijke opgaven gekraakt; door een verrassende aanpak, door belangen te verbinden en door bij alle betrokkenen energie aan te boren. En door humor in te zetten. Wij zijn stedelijke gangmakers.

Ook samen aan de slag?

Benieuwd hoe we jouw idee voor de Stad kunnen laten werken? Neem dan contact op met Leon van Hoof

WAT WIJ DOEN

Implementeer succesvol de Omgevingswet

Ben je binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de omgevingsvisie of (een deel van) de implementatie van de...
Lees meer

Praktisch Participeren

De veranderende samenleving vraagt om een andere rolverdeling tussen overheden, bedrijven en inwoners. Steeds meer willen bedrijven en inwoner...
Lees meer

Cases

Bekijk alle cases

Actueel

Klanten