Leren en ontwikkeltrajecten

Leren en ontwikkeltrajecten

Als de wereld om je heen steeds verandert, moet je je als mens en als organisatie blijven ontwikkelen.

Iedere vraag is uniek en daarom verkennen we samen met jou niet alleen de vraag, maar vooral ook de bedoeling en context om te komen tot een aanbod dat werkt. Ontwikkelen en werken doen we tegelijk zodat je het resultaat direct merkt in de praktijk. 
We verankeren het nieuwe gedrag in de werkomgeving, zodat het effect duurzaam is. En dat doen we niet geïsoleerd, we steken altijd samen met elkaar de handen uit de mouwen.

Waarvoor kun je bij onze ontwikkelingsprofessionals terecht? We helpen je bijvoorbeeld met ervaren project-, portfolio- en procesmanagers. We kunnen stroeve fases of processen vlottrekken met onze training verbindend onderhandelen. Of je ondersteunen bij vraagstukken rondom samenwerking, leiderschap en ondernemerschap.

Het is in onze ogen essentieel om de verbinding te leggen tussen ambities, de organisatie en het gedrag in een team of organisatie. Ook stimuleren we om snel te gaan experimenteren. Probeer het maar uit! We ondersteunen onze ontwikkeltrajecten zowel online en offline als live: zo maken we er een uitdagende mix van voor je.

Het resultaat? Je persoonlijke effectiviteit groeit, net als die van je collega’s. Zo komt je organisatie in onze veranderende wereld vooruit en kun je samen blijven uitblinken.

Heb je ideeën over de professionalisering en ontwikkeling van je organisatie? We helpen je graag verder. Neem contact op met Sanne van Deursen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Praktijkvoorbeelden

Samenwerken in de geest van de Omgevingswet is ook samen leren

Samenwerken in de geest van de Omgevingswet is ook samen leren

Hoe stoom je een organisatie klaar voor de komst van de Omgevingswet? Met die vraag klopten gemeenten Mook en Middelaar, Gennep en Bergen aan bij P2. De Omgevingswet betekent een flinke transitie voor gemeenten, zowel inhoudelijk als voor de manier waarop medewerkers hun werk doen. Samenwerking is daarbij essentieel. In Limburg gaat het verder: medewerkers gaan ook samen leren om zich voor te bereiden op de Omgevingswet.

Lees meer
Hoe neem je Limburgse overheid mee op ‘ruimte-expeditie’?

Hoe neem je Limburgse overheid mee op ‘ruimte-expeditie’?

De overheid moet veranderen. Zo ook in Limburg. Ze staan voor grote uitdagingen in het ruimtelijk domein. De verhoudingen tussen overheden verschuiven. Burgers worden mondiger en dan zijn er nog de vraagstukken rondom krimp en leefbaarheid.

Lees meer

Wij werken o.a. voor

Gemeente Bergen Limburg
provincie limburg2
ministerie van economische zaken
Gemeente Westland
Gemeente Leiden
logo gemeente utrecht nederlands groot 1200
waterschap logo
Provincie Noord Brabant
Recreatieschap Spaarnwoude
Koninklijke De Heus Voeders
campina2
Food Center Amsterdam