Projecten realiseren

Projecten realiseren

We hebben verstand van wat er mogelijk is, maar bovenal weten we wat er nodig is om een project te realiseren! Focus op de opdracht én op de dynamiek van de samenwerking. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat projectmanagement niet alleen bestaat uit regie op realisatie. Een opdracht lijkt vaak succesvol voltooid als het resultaat is opgeleverd conform de eisen, binnen tijd en budget. Dat kllinkt goed, maar hoe staat je team ervoor aan het einde van het project? En vindt de omgeving ook dat je project geslaagd is?

Wij staan bekend om het combineren van de principes van projectmanagement met haalbaarheid en draagvlak. Wij investeren niet alleen in het succesvol realiseren van de opdracht, maar zeker zo belangrijk is het investeren in de dynamiek van de samenwerking. Sturen op de samenwerking voorkomt een worsteling tussen verschillende belangen, heronderhandelingen, frustraties en tegenwerking, waardoor een project volledig uit de bocht kan vliegen. Met onze mensgerichte, creatieve en soms onconventionele aanpak brengen we mensen in beweging en werken we toe naar een succesvol resultaat.

 

Praktijkvoorbeelden

ICT-migratie bij zeven transportbedrijven: hoe organiseer je dat?

ICT-migratie bij zeven transportbedrijven: hoe organiseer je dat?

Fritom Holding met zeven werkmaatschappijen stapt over naar een nieuwe ICT leverancier. Binnen acht maanden moet de omvangrijke migratie gereed zijn: een uitdagende opgave in de transportsector die bijna 24/7 afhankelijk is van ICT.

Lees meer
Hoe versterk je het eigen vermogen van Avebe om projecten slimmer uit te voeren?

Hoe versterk je het eigen vermogen van Avebe om projecten slimmer uit te voeren?

Avebe heeft de ambitie projectmanagementcompetenties te versterken, om projecten succesvol naar een concreet eindresultaat te brengen. Maar hoe pak je dat op een slimme manier aan? P2 helpt de coöperatie bij een breed ontwikkeltraject, om het projectmanagement verder te professionaliseren.

Lees meer

Wij werken o.a. voor

LBP Sight
Brainport Bereikbaar nieuw logo
logo rijkswaterstaat
metropoolregio rotterdam
logo overijssel
Logo Gemeente Hilversum
Niras
Waterschap Noorderzijlvest
IPO Interprovinciaal Overleg
Klop Beheer
Food Center Amsterdam
tonys chocolonely round