Ontdek het werken bij P2
Ontdek het werken bij P2

Ontdek het werken bij P2

Complexe vraagstukken zijn ons werkterrein. Al ruim 25 jaar werken we met bedrijven en overheden aan uitdagende trajecten, programma’s en projecten. Altijd vanuit een duurzame en resultaatgerichte houding. Met onze creativiteit en het vermogen om mensen te verbinden, brengen we zaken in beweging en komen we tot resultaat. Zo zijn we 25 jaar geleden begonnen aan de keukentafel. En vandaag maken we met ruim 75 collega’s deze ambitie dagelijks waar in de domeinen mobiliteit, food, gelukkige stad en land & water.

Iedere dag is afwisselend, uitdagend en er is veel ruimte om zelf regie te pakken en aan je eigen ontwikkeling te werken. Marcel, Ine, Nadieh en Marinda vertellen je hierover:

 

 

Business as a force for good

P2 is B Corp gecertificeerd. Hiermee versterken we het internationale B Corporation netwerk van bedrijven met een missie om positieve impact te maken op milieu en maatschappij. 'Using business as a force for good'.  

Wat bieden wij?

P2 biedt een inspirerende werkomgeving voor bevlogen professionals in project- en procesmanagement. We kennen een warme, informele cultuur waar plezier en hard werken hand in hand gaan. We werken aan de meest complexe opgaven, die je zonder elkaars expertise niet voor elkaar krijgt. Er is daarom veel ruimte voor onderling contact. Zo zijn de vrijdagen onze terugkomdagen waarbij alle collega’s in huis zijn om elkaars expertise te benutten en van elkaar te leren. Natuurlijk lunchen en borrelen we samen. Er is ruime aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder bieden we een aantrekkelijk salaris met passende arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in HoutWerk op Campus Werkspoor in Utrecht. Hier ben je voornamelijk op de vrijdagen. De rest van de week ben je actief bij of voor onze klanten. 

 

Onze eerste werkdag in ons splinternieuwe kantoor: HoutWerk

z
De kracht van het collectief

Alle medewerkers kunnen als eigenaar participeren en krijgen zo als certificaathouder stemrecht over de belangrijke beslissingen die er over de bedrijfsvoering genomen moeten worden. Eigendom én zeggenschap. P2 hoopt met 'P2 van Iedereen' het bedrijf toekomstbestendiger te maken.  

Het DNA van P2

P2’ers staan bekend als voor-elkaar-krijg-kundigen, bewegingskunstenaars, doeners, regisseurs van samenwerkingen. Daarvoor hebben we een grote rugzak met aanpakken, methodes en instrumenten. Met creativiteit, humor, lef én mensgerichtheid, onze cultuurwaarden, bereiken we het gewenste resultaat voor een betere toekomst.

Hiervoor biedt P2 ook diverse handvatten voor persoonlijke ontwikkeling: talentmanagement, wasstraat, learning planet en intervisie. Verder is er natuurlijk ruimte voor collegiale ontmoetingen. Zo organiseren we eens in de zes weken ons 'Open Huis', waar we terug komen voor een middag prikkeling en inspiratie. Verder hebben we de 'Patersessie' en ons 'Laatste Project'Kijk eens op ons YouTube-kanaal voor een impressie.

Ons lustrum-weekend in de Belgische Ardennen (2019)

Pas je bij ons?

Ben je ook een energieke teamworker, ga je voor kwaliteit en voel je je prettig in een informele omgeving? Ben je een ondernemend type en pak je graag de verantwoordelijkheid? Dan is P2 misschien wel een match. We zijn maatschappelijk bewust en houden van een open levenshouding. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog: als jezelf heb je een streepje voor. Bekijk onze vacatures.

Wij werken o.a. voor

Food Center Amsterdam v2
Gemeente Westland
Gemeente Eindhoven
Gemeente Enschede v2
Gemeente Nijmegen
logo rijkswaterstaat
Waterschap Noorderzijlvest
Natuurmonumenten
programma rijke waddenzee
Food Center Amsterdam
Euro Pool System
World Food Center