Programma's managen

Programma's managen

Het bedenken, opstellen en managen van programma’s; wij houden ervan! Onze aanpak brengt samenhang en structuur; we organiseren en helpen sturen vanuit de bedoeling naar een beter resultaat. 

Met verschillende onderwerpen werken 1 doelstelling? Dan kan het zijn dat je een programma nodig hebt! In een programma is de samenhang tussen verschillende onderwerpen zichtbaar. Er is een duidelijke structuur, wie wat doet is al bedacht en hoe ver je met het programma bent is snel zichtbaar en bij te sturen. Wij weten als geen ander dat het maken van een goed programma een lastige klus kan zijn. Gelukkig zijn wij gek op puzzelen en wij begeleiden jou dan ook graag hierbij.

Maar ook voor de uitvoering van het programma kun je bij ons terecht. Wij zijn experts op het gebied van programmamanagement. Onze specialiteit: wij zijn ons bewust dat de dynamiek van de samenwerking minstens net zo belangrijk is als de inhoud van het programma. Het blijft tenslotte mensenwerk!  

 

Praktijkvoorbeelden

Met een gericht programmaplan de ENCI-groeve transformeren tot topnatuur

Met een gericht programmaplan de ENCI-groeve transformeren tot topnatuur

Al bijna een eeuw wordt er door de ENCI in Maastricht mergel gewonnen uit de Sint-Pietersberg. De groeve die daarmee is ontstaan wordt stap voor stap overgedragen aan Natuurmonumenten. De Sint-Pietersberg is een bijzonder natuurgebied; er huizen onder andere oehoes, vleermuizen en vele vlinders op de kalkgraslanden. Het gebied heeft tevens grote cultuurhistorische en geologische waarden én het biedt kansen voor sport en recreatie. Voor Natuurmonumenten is het één van haar iconische gebieden, net als bijvoorbeeld de Markerwadden.

Lees meer
Complexiteit omarmen in programma 'De Hoekse Lijn'

Complexiteit omarmen in programma 'De Hoekse Lijn'

Hoe krijg je een werkend vervoersysteem in samenhang met alle deelprojecten op de rit?

Lees meer

Wij werken o.a. voor

ministerie van economische zaken
Gemeente Rotterdam Logo
Gemeente Enschede v2
Gemeente Almere
Gemeente Enschede
metropoolregio rotterdam
zeeland
Provincie Noord Brabant
Kommune Norddjurs
ILT Inspectie Leefomgeving en Transport
programma rijke waddenzee
Landschap Noord Holland