Hoe wij Nederland bereikbaar en leefbaar houden

We willen slimme schone sociale mobiliteit én ruimte om te leven. Het kan anders. Maar hoe zet je de eerste stap?

Als jij je bezig houdt met het thema mobiliteit, bijvoorbeeld als programmamanager, beleidsmaker of als aanbieder van deelauto-systemen of andere mobiliteitsoplossingen, dan ken je de taaiheid van deze materie. Je kent ook de urgentie. Maar niet iedereen ziet dit. Dan steek je vaak meer tijd en energie in het overtuigen van collega’s of samenwerkingspartners, zonder daadwerkelijk oplossingen te realiseren. Misschien denk je wel eens dat het nooit gaat lukken om de doelen die zijn gesteld waar te maken. Ervaar je te weinig gezamenlijke visie en focus. Of is er te weinig budget of te weinig tijd. Hoe zet je dan toch die eerste stap?

Hoe we beweging krijgen naar slimme, schone en sociale mobiliteit

Een integrale aanpak en een gedeelde visie zijn belangrijk, willen we ècht werken aan oplossingen. Plus een flinke dosis lef. Ga je met ons de uitdaging aan?

  • Wij zien kansen: in het verduurzamen van mobiliteit, slimmer ruimtegebruik, inzet van nieuwe technieken en vooral samenwerking;
  • Wij helpen je om jouw organisatie en de mensen waar je mee wil samenwerken in beweging te brengen zodat je gezamenlijk aan de ambities kunt werken;
  • Met ons uitgebreide netwerk en vermogen om te verbinden weten we de juiste partijen bij elkaar te brengen en te enthousiasmeren;
  • Samen bepalen we de opgave en de stip op de horizon. We zetten de route uit om daar te komen. Met onze aanpak zetten we de stap van denken naar doen. 

Wat P2 daarbij echt anders maakt

We kijken door de ogen van betrokkenen. Weten anderen te inspireren tot nieuwe inzichten en ideeën. We hebben de kennis in huis en de mens en zijn behoeftes staat bij ons voorop. En we hebben de drijfveer om daadwerkelijk de ideeën waar te maken. Zo zorgen wij samen voor slimme, schone, sociale mobiliteit.
 
Gaan we samen met jou aan de slag? Drink dan eens een kop koffie met Anouk Keune. Zij gaat graag met jou in gesprek om te kijken hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Of lees meer over slim bewegen naar ander aanbod, slim bewegen naar ander reisgedrag of slim samenwerken met visie.

 

Praktijkvoorbeelden

Inrichten van toekomstperspectief voor de Rotterdamse tram

Inrichten van toekomstperspectief voor de Rotterdamse tram

Samen werken aan een bestendig geïntegreerd mobiliteitsnetwerk.

Lees meer
Leefbare grachten dankzij nieuw vaarbeleid

Leefbare grachten dankzij nieuw vaarbeleid

Meer regie op het gebruik van het water, het was tijd voor nieuw vaarbeleid.

Lees meer

Wij werken o.a. voor

Gemeente Eindhoven
Gemeente Amsterdam 6
provincie limburg2
gemeente tilburg
ministerie van economische zaken
Webasto
verkeersonderneming
logo rijkswaterstaat
programma rijke waddenzee
Provincie Zuid Holland
Danone one planet
campina2