Mobiliteit in Rivierenland

Mobiliteit in Rivierenland

Goede fietsverbindingen, kwalitatief hoogwaardig OV en slimme en duurzame mobiliteit. In de regio Rivierenland hebben de gemeente de handen ineengeslagen om samen te werken aan hun regionale mobiliteit.

De regio zocht tijdelijke vervanging voor hun programmamanager Mobiliteit. Een mooie kans om de regio beter te leren kennen en te werken aan alle aspecten van mobiliteit. Gedurende vijf maanden heeft Anouk Keune deze rol met veel plezier op zich genomen. Belangrijke thema’s in deze periode waren verkeersveiligheid, digitalisering, de werkgeversaanpak en de regionale spoorverbindingen. Daarnaast was Anouk verantwoordelijk voor de organisatie van de regionale ambtelijke en bestuurlijke overlegmomenten en voor de afstemming met de provincie op diverse beleidsonderwerpen.

Als tijdelijke vervanger paste zij niet alleen op de winkel, maar pakte ze ook nieuwe ontwikkelingen op. Zo maakte ze aan start met het regionale strategische plan verkeersveiligheid en ging ze aan de slag met de prioritering voor het opvolgende jaar.