Welkom bij onze podcast!

Welkom bij onze podcast!

Welkom bij onze podcast! Een serie over de vraag “Hoe breng jij anderen in beweging?” Is er een recept voor? Betekent het dat je anderen moet veranderen, misschien manipuleren, of slechts motiveren? En wat vraagt dat van jou?

We gingen met vier professionals in gesprek over hoe zij beweging creëren:

 • Reframer Gijs Ockeloen
  In deze podcast hoor je Gijs Ockeloen van oorsprong industrieel ontwerper en sinds 2006 is hij mede-eigenaar van Reframing Studio. Gijs is gefascineerd in de culturele en sociale implicaties van technologie.

 • Veranderkundige Charles Engelen
  In deze podcast hoor je Charles Engelen. Veranderkundige, coach en organisatieadviseur.

 • Dirigent Jules van Hessen
  In deze podcast hoor je de visie op het motiveren van anderen van Jules van Hessen, dirigent van onder andere het Philips Symfonie Orkest, Nederlands Theaterorkest en het Gelders Orkest. Waarmee hij ook het tv-programma Maestro Jules Onthult maakt.

 • GZ en ontwikkelingspsycholoog Saskia Kruijssen
  In deze podcast hoor je Saskia Kruijssen GZ en ontwikkelings- psycholoog. Aanvankelijk werkte Saskia met kinderen en jongeren, maar sinds een jaar behandelt zij ook volwassenen.

Waarom een podcast? Omdat we onszelf als bewegingskunstenaars zien. We creëren beweging en energie om opgaven van de grond te tillen of juist als zaken compleet vastgelopen zijn. En laten ons daarbij graag inspireren door verhalen van anderen. Tijdens onze jaarlijkse Patersessie - waarin we ons terugtrekken om op ons vak te reflecteren - hebben we tijdens een wandeling door de Loonse en Drunense Duinen naar de verschillende podcasts geluisterd. Natuurlijk delen we dit graag met jullie!

Klik bij de bullets op de naam van Gijs, Charles, Jules of Saskia en de podcast begint. 

Luister en geniet!