Practicum Procesmanagement

Practicum Procesmanagement

5, 6 en 19 februari 2020

 

"Iedereen stond achter het idee en enthousiasme overheerste. Er gebeurt nu alleen niets meer. Hoe had ik dit moeten aanpakken?"

JE PAKT HET ANDERS AAN

Het succesvol realiseren van nieuwe initiatieven is een kunst en kunde. Het vraagt om een aanpak die regisseert in plaats van beheerst en ontwikkelt in plaats van ontwerpt. Een aanpak die tegelijkertijd werkt aan draagvlak én haalbaarheid om een levensvatbaar initiatief te lanceren.

In het practicum procesmanagement krijg je handvatten voor regie: een denkwijze, een werkwijze en een instrumentarium. Je leert de vaardigheden van procesmanagement eigen te maken in deze praktijkgerichte training. Je ontdekt via theorie en praktijk, en met je eigen casus, hoe je het procesontwerp voor nieuwe ideeën vormgeeft en begeleidt.

VOOR WIE IS DE TRAINING INTERESSANT?

  • Strategie-, staf- en beleidsmedewerkers van overheden en semi-overheidsorganisaties die nieuwe initiatieven moeten vormgeven.
  • Projectleiders die zich bezighouden met gebieds- of stedelijke ontwikkeling.
  • Managers business development, productmanagers en marketeers.
  • Managers die initiatieven tot stand brengen waarbij meerdere partijen (ook bedrijfsleven) moeten samenwerken.

MEER WETEN?

Bekijk de flyer practicum procesmanagement voor meer informatie over programma en kosten. Heb je inhoudelijke vragen over de training, stel deze aan Hans-Peter Westerbeek en Robbin Pennings. Direct aanmelden? Vul onderstaand formulier in. 

Meld je aan