P2 verbindt zich als partner aan TU Delft Solar Boat Team

P2 verbindt zich als partner aan TU Delft Solar Boat Team

Met een goed idee zet je de wereld op z'n kop!

 

Waarom Partnership

Ken je die momenten? Dat zaken totaal logisch lijken. Dat dingen samenkomen? Dat overkwam ons toen wij de vraag kregen om partner te worden van het TU Delft Solar Boat Team. Een jong, kundig en ambitieus team. Met als missie het bewijs leveren dat ook op open zee duurzame energie de toekomst is. Dit getuigt van passie, doorzettingsvermogen en goed teamwork. Wij hoefden niet lang over na te denken over deze samenwerking. Dit initiatief past bij de visie van P2. Wij geloven dat duurzaamheid start met het investeren in mensen: in onze medewerkers, in onze klanten en in onze maatschappij. Mensen zijn in staat duurzame stappen te zetten. Wij helpen hen bij de initiatieven die op termijn echt het verschil maken en stoppen daar energie in. Onze opdrachten toetsen we altijd aan de Sustainable Development Goals.

Hoe helpen wij

Een innovatieve boot bouwen is zeer knap  en dat kunnen wij niet. Wij kunnen vervolgens  helpen om met dit idee de wereld op zijn kop  te zetten. Deze verbreding vraagt een andere benadering. En om lef! Wij helpen het TU Delft Solar Boat Team graag om met elkaar de maritieme sector in beweging te brengen  naar meer duurzame oplossingen.

 Klik op afbeelding voor promotiefilmpje TU Delft Solar Boat Team: bewijzen dat ook op open zee duurzame energie de toekomst is. Bebewijzen dat óók op de open zee duurzame energie de toekomst  #ConquerTheOcean

 plaatje youtube