Samen versterken van de organisatie

Samen versterken van de organisatie

Verander- en ontwikkeltrajecten op maat om organisaties verder te helpen en om duurzame veranderingen te borgen 

Als de wereld om je heen steeds verandert, moet je je als mens en als organisatie blijven ontwikkelen. Optimaliseren van slagvaardigheid en realiseren van verandertrajecten zijn continue aandachtsgebieden binnen veel organisaties om toekomstbestendig te blijven. Het is in onze ogen essentieel om in ontwikkeltrajecten de verbinding te leggen tussen ambities, de organisatie en het gedrag in een team of organisatie. Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben ervaren ontwikkelingsprofessionals die je graag helpen met jouw vraag.

Onze aanpak

Iedere vraag is uniek en daarom verkennen we samen met jou niet alleen de vraag, maar vooral ook de bedoeling en context om te komen tot een aanbod dat werkt. Vanzelfsprekend hebben we een gestructureerd fundament op basis van onze ervaring en bewezen resultaat.

Ontwikkelen en werken doen we tegelijk zodat je het resultaat direct merkt in de praktijk. We stimuleren om snel te gaan experimenteren. Probeer het maar uit! We ondersteunen onze ontwikkeltrajecten zowel online en offline als live: zo maken we een attractieve en uitdagende mix voor je. We verankeren het nieuwe gedrag in de werkomgeving, zodat het effect duurzaam is. En dat doen we niet geïsoleerd, we steken altijd samen met elkaar de handen uit de mouwen.

Waarvoor kun je bij onze ontwikkelingsprofessionals terecht?

We helpen je bijvoorbeeld met de groei van project-, portfolio- en procesmanagers binnen jouw organisatie. Wij leiden hen op in projectmatig werken, faciliteren van workshops en projectbijeenkomsten. We vergroten de vaardigheden bij mensen door trainingen en coaching, individueel of op teamniveau. Daarnaast ondersteunen we je bij vraagstukken rondom samenwerking, leiderschap en ondernemerschap. 

Wil je meer weten? Neem dan eens contact op met Floor Verdenius.

 

 

Praktijkvoorbeelden

Hoe een multinational innovatie stroomlijnt

Hoe een multinational innovatie stroomlijnt

Voor FMCG-bedrijven is innovatie de levensader. Een multinational in levensmiddelen wil zijn innovatieproces stroomlijnen na een fusie van organisaties met een sterke eigen structuur en innovatiecultuur. Het doel: wereldwijd voorsprong krijgen en houden.

Lees meer
Hoe help je een complex project op afstand in Corona-tijd?

Hoe help je een complex project op afstand in Corona-tijd?

Voor een internationale producent van babyvoeding is het garanderen van voedselkwaliteit en -veiligheid en compliance met wereldwijde wetgeving van essentieel belang. Daarom is het bedrijf enkele jaren geleden een strategisch partnership aangegaan voor het wereldwijd uitvoeren van externe laboratoriumtesten op de producten. Het organiseren van de overzetting van lab analyses naar een ander laboratorium bleek een omvangrijk en complex traject dat structuur en overzicht kon gebruiken. 

Lees meer

Wij werken o.a. voor

Van Uden
Gemeente Culemborg
Gemeente Eindhoven
Gemeente Amsterdam 6
rr logo
Gemeente Almere
ILT Inspectie Leefomgeving en Transport
Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo
Provincie Zuid Holland
Provincie Noord Brabant
Avebe
Danone one planet