Op zoek naar een goed verhaal?

Stel, je hebt een bijeenkomst, een heidag of een spannende kick-off met collega’s. Je zoekt een dagvoorzitter die weet hoe je mensen actief laat luisteren én deelnemen. Of je hebt een spreker nodig die weet hoe hij het publiek prikkelt. Je wilt iemand op het podium die boeit met kennis, ervaringen en anekdotes uit de praktijk.

P2’ers kunnen dat! Of je nu werkt bij een multinational, een MKB’er, een kleine gemeente of bij Rijkswaterstaat. Of je nu in de Energie, Food, Mobiliteit, Land & Water of Stad zit. Wij zijn geen BN’ers, maar wij weten wel waar we het over hebben. En we vinden niets leuker dan voor jou een verhaal op maat maken.

Samen maken we maatwerk

Kijk eens bij onze sprekers naar hun specialismen, hun rollen en de cases waaraan ze gewerkt hebben. Laat ons weten wat je aanspreekt of wat passend zou zijn voor jouw bijeenkomst. We zijn benieuwd!

 

Vul het contactformulier in met je wensen of bel met +31 (0)418 66 47 47.


We denken met je mee om je meeting zo goed mogelijk te ondersteunen en maken graag een vrijblijvende offerte.

Sprekers & thema's

Alle P2’ers hieronder hebben veel ervaring met strategie, realisatie en ontwikkeling in Food, Energie, Mobiliteit, Stad, Land & Water. Zij kunnen er boeiend over vertellen en een verhaal maken voor je. Ze zijn in te zetten als dagvoorzitter en als spreker.

Onze dagvoorzitters / sprekers

Alle P2'ers hieronder hebben veel ervaring met strategie, realisatie en ontwikkeling in Food, Energie, Mobiliteit, Stad, Land & Water. Zij kunnen er boeiend over vertellen en een verhaal maken voor je. Ze zijn in te zetten als dagvoorzitter en als spreker.

Floor Verdenius

Food, Kinderobesitas, Dagvoorzitter

Hein van Middelaar

Omgevingsmanagement

Karsten Schipperheijn

Omgevingsmanagement, Ruimte voor de Waal

Marcel Goossens

Food, Ecologistiek, Bouw fabrieken

Marloes van Kats

Innovatie, Strategie, Nudge, Circulaire economie

Robbin Pennings

Management, Spiritualiteit

Boek een spreker