Slot Rossum

Slot Rossum

Als je door het dorp Rossum rijdt op weg naar P2 zie je vanzelf tussen het groen een klein ‘slot’ liggen. Spierwit en met kleine torentjes op de hoeken. Ernaast ligt het koetshuis, origineel van buiten en modern van binnen.

Slot Rossum: de prachtplek van P2

Elke keer dat we mensen ontvangen blijkt weer dat de omgeving als vanzelf inspireert. De locatie is voor ons ook symbolisch. Midden in tweestromenland tussen de Waal en de Maas. Wij creëren óók beweging. Hier komen ideeën tot leven. We ontmoeten collega’s en werken er samen aan opgaven, intervisie, vakontwikkeling en vaardigheden op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Slot Rossum met het koetshuis is een goede locatie voor trainingen en bijeenkomsten met onze relaties. Regelmatig organiseren we hier workshops, practica en brainstormsessies. Er zijn verschillende ruimtes ingericht als trainingsruimte, spreekkamer en flexibele werkplek.

We delen onze locatie met jullie

P2 gelooft in de kracht van waarde-netwerken; geen betaling in klinkende munt maar met sociaal kapitaal. Daarom stellen we onze bijzondere locatie, onze kennis en ons netwerk open voor anderen. Het nieuwe delen, zoals dat heet. Ben je op zoek naar een werkplek? Boek deze plek via Seats2meet. Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte voor vergaderen, trainen of teambuilding? Kijk dan op Inspiratie op Locatie.

We nodigen je graag uit om te proeven hoe prettig het werkt in het slot of het koetshuis van P2!

Trouwen in een heus slot

Trouwen in de authentieke raadzaal in slot Rossum is weer mogelijk. Aanvragen via de Gemeente Maasdriel. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact op met Linda van der Sluijs of Monique Schapendonk +31 418 66 47 47.

Een keer komen kijken? Meer weten over de geschiedenis? Je bent welkom!