Slimme mobiliteit
Slim vectorobject2

Slimme mobiliteit

Dagelijks reizen we met miljoenen anderen van A naar B om te werken, te ontmoeten, boodschappen te doen, naar een voetbalwedstrijd te gaan of een andere bestemming. We zijn nooit alleen onderweg. Bij P2 geloven we dat mobiliteit anders en beter kan. Daarom willen we samen met jou werken aan de mobiliteit van morgen.

Comfortabel en betaalbaar reizen blijft niet vanzelfsprekend. Files groeien, het OV zit te vol of blijft te leeg en alternatieven zoals de fiets of de elektrische auto zijn niet altijd beschikbaar. Ondertussen neemt de druk op de steden toe en staat ook bereikbaarheid in het landelijke gebied onder druk.

Er wordt gezocht naar slimme oplossingen die Nederland aantrekkelijk, bereikbaar en leefbaar houden. Tegelijkertijd willen we economisch groeien en internationaal een concurrerende koploper zijn.

Nodig: een portie lef

Nieuwe technologie biedt kansen. Dat is mooi, want mobiliteit kan beter! Onze bestaande oplossingen bieden de uitdagingen van de toekomst gewoonweg niet meer het hoofd. Door reizigers en verladers oplossingen te bieden, vernieuwen we ons verkeers- en vervoerssysteem. Dit vraagt om lef, ontschotting en nieuwe vormen van samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Mobiliteit van morgen

Wij zijn betrokken en bevlogen partners die vol energie samen met jou werken aan de mobiliteit van morgen. Met een innovatieve aanpak realiseren we vraaggerichte oplossingen, ontwikkelen we een ambitie of strategie en benutten we nieuwe technologische kansen om te komen tot slimme alternatieven voor de gebruiker. Zo zorgen wij voor duurzame oplossingen. Zo houden wij Nederland bereikbaar.

Zo laten wij ideeën werken!

Ook samen aan de slag?

Benieuwd hoe wij jouw idee voor Mobiliteit kunnen laten werken? Neem dan contact op met Frans Jan Douglas.

Cases in Slimme mobiliteit

Zo werkt Overijssel aan Slimme Mobiliteit

Geen files, nul verkeersdoden, zero-emissie-vervoer? De mogelijkheden van Slimme Mobiliteit lijken eindeloos. Maar gaat het er echt van komen?De...
Bekijk deze case
Bekijk alle cases

Klanten