Energie
Energie

Energie

Onze energievoorziening verandert. En dat is te zien. Zo hebben steeds meer huizen zonnepanelen, wordt er meer en meer energie opgewekt met windmolens en rijden steeds meer auto’s elektrisch. Dit betekent nogal wat. Voor gebruikers. Energieleveranciers. Autofabrikanten. En voor aanbieders van nieuwe energie-oplossingen.

P2’ers werken met veel plezier in deze veranderende wereld. Het vereist inhoudelijke, technische kennis, maar ook inzicht in de keten. Je moet begrijpen waar belangen en risico’s zitten. De taal spreken en deze vooral kunnen vertalen naar stakeholders die de taal niet spreken, zoals burgers. En je moet publieke en private partijen met elkaar kunnen verbinden.

Innoveren, realiseren en opschalen

Onze kennis en ervaring van procesmanagement en ideeën laten werken komen goed van pas. Onze mensgerichte aanpak als het gaat om projecten en programma’s met overheid, bedrijfsleven en burgers ook. We maken partijen zelfsturend en zorgen voor een nieuwe kijk op de keten, geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Dat is ‘smart energy’ volgens P2. Doordat we handelingsruimte creëren voor de stakeholders vullen we niet alleen de opgave in, maar voegen we iets toe waardoor meerwaarde ontstaat. Zo helpen wij klanten om innovaties in de praktijk te brengen en daarna grootschalig te realiseren. Je zou dit opschaling kunnen noemen.

Ook samen aan de slag?

Benieuwd hoe we jouw idee voor Energie kunnen laten werken? Neem dan contact op met Erna Hollander of Hans Kursten

WAT WIJ DOEN

Stap-voor-stap aardgasvrij

Hoe je in samenwerking de regie pakt om jouw gemeente aardgasvrij te maken
Lees meer

Cases

Bekijk alle cases

Actueel

Klanten