Diensten

Om goede ideeën te laten werken moet je slim strategie bepalen, succesvol realiseren en blijven ontwikkelen.

strategie

strategie

De wereld verandert constant. Wil je als organisatie succes hebben, moet je razendsnel kansen kunnen vertalen. Wij helpen je als opdrachtnemer, (mede-)initiatiefnemer of investeerder. Samen bouwen we aan een duurzame wereld. En geven we vorm aan de toekomst. Want wij geloven dat iedereen de toekomst mee kan maken.

Samen scherp slijpen. Slim keuzes maken. Op basis daarvan een nieuw toekomstperspectief ontwikkelen. En een krachtige koers kiezen. Blijvend. Omdat wij mensen bewegen. En versnelling aanbrengen. 

We gaan uit van de intrinsieke drijfveren van een onderneming en de mensen die er werken. Wij geloven dat je de kennis en ervaring van mensen moet inzetten en verrijken. We dagen de intuïtie en het ondernemerschap van jou en je medewerkers uit. Zo voelt iederéén zich betrokken bij de toekomst van de organisatie.

Strategie levert nieuw perspectief want we ontdekken samen met jou als klant nieuwe businessmodellen. We bundelen ze tot strategie en vertalen ze direct naar realisatie. Zo vergroten we het strategisch vermogen van je organisatie. Als je ons inschakelt, gaan we gezamenlijk hands-on aan het werk om je organisatie doelgericht in beweging te brengen.

Heb jij een idee of innovatie dat je verder wilt brengen? Wil je een duurzaam toekomstperspectief ontwikkelen? Denk je aan circulaire business modellen? Bel Monique de Leeuw of vul het contactformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Meer lezen

realisatie

Heb je een ijzersterk idee? Dan sta je nu voor de uitdaging om het tot leven te brengen. En dus heb je een pittige motor nodig. Zo zien we bij P2 een succesvolle realisatie.

Wij realiseren sinds onze oprichting begin jaren ’90 ideeën. Aan een project-, proces- of programma-aanpak alleen heb je niet genoeg. Je hebt ook het commitment en de drive nodig van sleutelpersonen. Daarom stellen we jou en je team centraal en verbinden jullie met de aanpak.

Bij complexe opgaven zie je vaak dat het speelveld bezet wordt door veel partijen, met elk hun belang. Dat is niet makkelijk, maar wél leuk. In onze ogen tenminste. Wij nemen een onafhankelijke positie in en kunnen daarom goed projecten met een grote diversiteit aan partijen managen. We doen dat door verbindend te onderhandelen (MGA). Dat betekent dat we mikken op meerwaarde voor álle betrokkenen en dat is heel effectief.

De basis van onze werkwijze is vaak project-, proces-, programma-, portfoliomanagement, omgevingsmanagement en verbindend onderhandelen. Maar naast vakgebieden heb je mensen, ideeën en samenwerking nodig. En dáár maken wij als P2’ers het verschil. Meestal krijg je van ons een team over de vloer, en soms benutten we elkaars expertise op de achtergrond.

Je krijgt nooit de kennis en ervaring van die ene P2’er alleen!

Heb je ideeën waarmee wij je verder kunnen helpen? Neem contact op met Leon van Hoof of Marcel Goossens of vul het contactformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Meer lezen
Realisatie
Ontwikkeling

ontwikkeling

Als de wereld om je heen steeds verandert, kun je als mens niet stilstaan. Je moet je blijven ontwikkelen. Dat geldt voor mensen, maar ook voor organisaties. Bij P2 helpen we daar graag bij. We hanteren heldere uitgangspunten.
  • Iedere vraag is uniek en daarom verkennen we samen met jou niet alleen de vraag, maar vooral ook de bedoeling en context om te komen tot een aanbod dat werkt;
  • Ontwikkelen en werken doen we tegelijk zodat je het resultaat direct merkt in de praktijk;
  • We verankeren het nieuwe gedrag in de werkomgeving, zodat het effect duurzaam is.

En dat doen we niet geïsoleerd, we steken altijd samen met elkaar de handen uit de mouwen.

Waarvoor kun je bij onze ontwikkelingsprofessionals terecht? We helpen je bijvoorbeeld met ervaren project-, portfolio- en  procesmanagers. We kunnen stroeve fases of processen vlottrekken met onze training verbindend onderhandelen. Of je ondersteunen bij vraagstukken rondom samenwerking, leiderschap en ondernemerschap.

Het is in onze ogen essentieel om de verbinding te leggen tussen ambities, de organisatie en het gedrag in een team of organisatie. Ook stimuleren we om snel te gaan experimenteren. Probeer het maar uit! We ondersteunen onze ontwikkeltrajecten zowel online en offline als live: zo maken we er een uitdagende mix van voor je.

Het resultaat? Je persoonlijke effectiviteit groeit, net als die van je collega’s. Zo komt je organisatie in onze veranderende wereld vooruit en kun je samen blijven uitblinken.

Heb je ideeën over de professionalisering en ontwikkeling van je organisatie? We helpen je graag verder. Neem contact op met Sanne van Deursen of Bart Bankers of vul het contactformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Meer lezen