Hoe dragen we een steentje bij aan een cleanere toekomst?
Realisatie
realisatie
Energie
energie
Stad
stad

Hoe dragen we een steentje bij aan een cleanere toekomst?

De ontwikkelingen op het gebied van Clean technology gaan snel. Zo snel dat je ze soms nauwelijks kan bijhouden. De regio Delft-Rotterdam-Drechtsteden wil vooroplopen in de Cleantech sector. Dat levert werk op en voor de inwoners en bedrijven schonere lucht, water en energie. 

Om dit voor elkaar te krijgen bundelen universiteiten, kennisinstellingen, steden en bedrijven in de regio Delft-Rotterdam-Drechtsteden hun krachten in clusterorganisatie Clean Tech Delta. Clean Tech Delta selecteert ideeën en brengt ze naar de projectfase.

P2’er Marinda Gaillard werkt voor Clean Tech Delta aan de opstart van innovatieve Cleantech projecten. Denk aan verf die luchtvervuiling uit de lucht kan halen. Of aan een veel schonere manier om eten tijdens transport te koelen.

Samen met collega Judith Hoogenboom heeft Marinda de expertise van Realisatie en Strategie gebundeld in een aanpak om deze innovaties effectiever naar de projectstart te brengen. Zo helpen we de kloof tussen innovaties en schaalbare Cleantech-oplossingen te overbruggen!