Webinar 'Veranderen voor de Omgevingswet'

Webinar 'Veranderen voor de Omgevingswet'

 

Inzicht in en grip op het veranderproces

Houding en gedrag laten de geest van de Omgevingswet tot leven komen. Wij helpen je om dit proces te optimaliseren, zodat je snel duurzame resultaten behaalt. Tijdens het webinar geven we aan de hand van het boek meer inzicht in en grip op het veranderproces waar de Omgevingswet om vraagt. 

Van vergezichten tot vaardigheden

Veranderen is geen lineair proces. Je werkt in de onderstroom, maar tegelijkertijd ook in de bovenstroom. Je ontwikkelt strategische vergezichten en werkt tegelijkertijd aan persoonlijke vaardigheden. Je betrekt anderen, je doorleeft de verandering en je verrijkt hem met eigen taal en activiteiten. Kortom, je schaakt simultaan op meerdere borden. Overzicht houden en onderbouwde prioriteiten stellen kan dan een uitdaging zijn. Tijdens het webinar bespreken we enkele tips die jou helpen om het veranderproces een stap verder te brengen.

cover

Auteurs

Sanne van Deursen (programmamanager/organisatieadviseur) schreef samen met Annemie van Loon (organisatieadviseur en projectmanager voor HR(D)-trajecten) een praktische routekaart voor organisaties om deze verandering voor de Omgevingswet te realiseren. Het boek is tot stand gekomen op basis van ervaringen opgedaan tijdens regiobijeenkomsten, workshops, advisering en projecten en programma’s binnen organisaties en sectoren, verrijkt met wetenschappelijke inzichten.

Praktisch

Heb je interesse in het webinar? Meld je dan aan en wij nemen contact met je op. Gebruik ook onderstaand formulier als je vragen hebt. 

Wil je het boek 'Veranderen voor de Omgevingswet' aanschaffen? Je kunt het hier bestellen. 

 

 

Meld je aan