The green quest ranking

The green quest ranking

Erna Hollander mag zich winnaar noemen van missie 4 bij FrieslandCampina. Zij zal het Green Team een dag lang versterken bij ABN AMRO. Deel uitmaken van het Green Team en de bank aan het beste idee helpen om meer profijt uit duurzaamheid te halen? De ranking wordt bepaald door het aantal Twitter-retweets van je idee en de stem van het Green Team.

Tijdens de vierde missie van The Green Quest, is het Green Team aan de slag gegaan met de duurzaamheidsdoelstellingen van FrieslandCampina. Zo wil de productielocatie DMV Veghel het gebruik van energie, water en afvalwater per kilo product in 2020 met zeker 25 procent verminderd hebben ten opzichte van het jaar 2010. Ook wil FrieslandCampina Veghel dat in 2020 een aandeel van 10 procent van de omzet komt uit duurzame proposities om klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

The Green Quest gelooft in de kracht van onderop. Bedrijven en individuen met baanbrekende ideeën op het gebied van duurzaamheid, werden opgeroepen FrieslandCampina te helpen bij het realiseren van groene doelstellingen. Dat kon door suggesties te twitteren naar #thegreenquest of ideeën te mailen naar thegreenquest@fd.nl. Erna Hollander was de eigenaar van het beste idee kreeg een eervolle vermelding op de site.

Meer lezen?