Nieuwe inrichting seats2meet Rossum

Nieuwe inrichting seats2meet Rossum

Sinds september is p2 een seats2meet locatie geworden. Deze week hebben we de inrichting en verlichting van het koetshuis geoptimaliseerd voor de workspaces. Zoek je een vergaderplek of een plaats om rustig te kunnen werken?

Wat doet seats2meet? Seats2Meet biedt ontmoetingsplekken door het hele land en is voor steeds meer zelfstandigen de vervanging van een kantoor aan huis.

Wat bieden we aan:  prachtige omgeving, het slot en koetshuis, tuin. 4 dagen in de week, van maandag t/m donderdag, is er voldoende ruimte voor ondernemers, organisaties en zzp’ers om te werken, vergaderen, brainstormen, trainingen geven en elkaar te ontmoeten.

We hebben inspirerende werk- en vergaderplekken (work & meetingspaces). Alle faciliteiten zoals free Wifi, whiteboard, beamer en flipover zijn aanwezig. Ook aanvullende arrangementen zoals lunch, borrel of diner behoren tot de mogelijkheden.

Filosofie erachter: Seats2meet en p2 geloven in de kracht van waardenetwerken; geen betaling in klinkende munt maar met sociaal kapitaal. Vanuit die visie stelt p2 haar mooie locatie, kennis en netwerk open voor anderen. Het nieuwe delen, zoals we dat noemen. De samenwerking met Seats2meet geeft hier concreet handen en voeten aan en is bovendien een innovatieve manier om ruimte optimaal te benutten.

Aanmelden: via website van seats2meet en aparte arrangementen mogelijk, maar dan graag p2 bellen 0418 664747