Landelijke HR netwerkdag Omgevingswet – 9 november

Landelijke HR netwerkdag Omgevingswet – 9 november

Delen van kennis en ervaring

De projectleiders Omgevingswet, Unie van Waterschappen en het A+O fonds hebben het initiatief genomen voor deze inspirerende en interactieve dag. Het doel is om te leren van elkaars aanpak en zo de verandering die gaat over gedrag en houding waar de Omgevingswet voor 80% voor staat, goed te implementeren. Op de dag laten we praktische voorbeelden en ervaringen zien, waarmee een ieder gelijk in zijn eigen organisatie aan de slag kan.

Wat levert deelname je op?

Inspiratie, verrassende inzichten en concrete handvatten om vanuit een veranderperspectief de nieuwe Omgevingswet te implementeren in je eigen organisatie. Daarnaast ken je het landelijk netwerk van collega’s die werken aan dezelfde opgave als jij. Het definitieve programma en locatie volgt. Hou deze pagina in de gaten.

Wanneer: 

9 november – 9.00 uur -17.00 uur 

Waar:

Locatie is nog niet precies bekend, maar we denken aan een locatie Midden Nederland. 

Doe je mee?

Inschrijven kan via onderstaand formulier. 

Praktische informatie

Lisanne Leenaerts – van Dam, Annemie van Loon, Paul van Otterdijk, André Verbeek en Jolanda Smid – Botjes zijn de trekkers van deze HR dag. De praktische organisatie is in handen van P2. Heb je vragen, neem dan contact op met Sanne van Deursen  of bel 06-51198068.

Meld je aan