Keten! in food 3e editie | voorjaar 2019

Keten! in food 3e editie | voorjaar 2019

Wegens omstandigheden vervalt het event in oktober. We verplaatsen dit event naar voorjaar 2019. 

 

Duurzame transities in food

We organiseren voor organisaties in Agri en Food het event Keten! in Food. 

Inspelen op ontwikkelingen

De consument eist een duurzamer productieproces met lagere CO2-footprint, minder impact op milieu en meer aandacht voor dierenwelzijn. Ze zijn zich bewuster van de vraag ‘waar komt mijn voedsel vandaan en hoe zijn de producten vervaardigd?’ Organisaties spelen op deze ontwikkeling in, veranderen en worden transparanter. Maar hoe pakken ze dat aan? Wij geven een kijkje in de keuken van diverse organisaties die bezig zijn met hun duurzame transitie. 

Programma in het kort

We starten met onderzoeksresultaten van Erasmus University over waar organisaties staan in het proces van duurzame transities. In parallel sessies delen meerdere bedrijven hun ervaringen met duurzame transitie: Hoe brengen grote multinationals nieuwe ideeën van buiten naar binnen? Hoe dragen start ups bij aan de duurzame ontwikkelingen in food? Welke ontwikkeling hebben al deze organisaties doorgemaakt en wat kunnen we van hen leren? De laatste spreker neemt ons mee in het onderwerp ‘welk leiderschap is nodig bij een organisatie in transitie’. We sluiten af met een borrel en een hapje. Het programma eindigt rond 19.00 uur.

Wil je geïnformeerd worden over dit event? Vul dan onderstaand formulier in.

Meld je aan