Ga je mee op BUSiness reis?

Geef je op voor de Business reis

Ga je mee op BUSiness reis?

Ben je bezig met organisatieontwikkeling, vernieuwend samenwerken en organiseren?


Bezoek dan niet de experts in de collegezaal, maar in hun eigen bedrijf. ‘Niet out-of-the-box, maar out-of-the-office’. Leer en ervaar hoe het echt werkt in de praktijk. Laat je inspireren door ‘Semco in de polder’ en ‘het Oogziekenhuis’.

Op BUSiness reis om inspiratie op te doen.

In Rotterdam op 23 juni van 10 – 15 uur. 

Semco in de polder

Het bedrijf Aldowa heeft recent veel aandacht gekregen door het boek ‘Semco in de polder’ van Allard Droste. Hij is ondernemer en mede-eigenaar. In 10 jaar tijd wist hij samen met zijn mensen het bedrijf weer succesvol te maken.  

Weg met afdelingen, functieprofielen, beoordelingsgesprekken, werktijden of autorisatie-schema's. Wat blijft is een open cultuur waarbinnen ieder tot zijn recht komt. Leer van Allard hoe hij op eigen wijze de onorthodoxe managementstijl van de Braziliaanse Semco een Hollands tintje geeft.

Zorg voor het oog, oog voor de zorg

Vervolgens rijden we naar Het Oogziekenhuis. Ze gebruiken principes uit het bedrijfsleven (KLM, Albert Heijn, Toyota) om de zorg kwalitatief beter en veiliger te verlenen. Angstreductie bij patiënten is het leidend principe voor hun handelen.  

Zij worden daarin gesteund door een hoge patiënttevredenheid, waardering in de vorm van prijzen voor hun innovatie, patiëntveiligheid, bedrijfsvoering en vormgeving. Zij hebben hun ‘why’ door vertaald naar de dagelijkse werkprocessen en gedrag.

Voor wie is deze BUSiness reis?

Ben jij een manager die benieuwd is naar vernieuwende vormen van samenwerken en organiseren? Ga dan met P2 mee op reis!

Hoe gaan we deze dag beleven? Per bus. We verzamelen op een centrale plaats in Rotterdam en rijden van daar uit samen naar de locaties toe. Lunch en borrel zijn inbegrepen.

Jouw investering is € 250, waarvan € 50 voor het goede doel SWOO (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Het Oogziekenhuis). 

Wat levert het jou op?

  • Een kijkje achter de schermen bij 2 inspirerende organisaties
  • Uitbreiding van je netwerk met 20 reisgenoten
  • P2 boeken: ‘Semco in de polder’ door Allard Droste en ‘Move before you are ready’ door Simon van der Veer 

Wil je mee?

Vul dan hieronder je gegevens in. Het aantal plaatsen in de bus is beperkt! Bij aanmelding ontvang je een bevestiging met het definitieve programma en een lijst van deelnemers.

 

Meld je aan